Niecodzienne spotkania
-
- Auto: Accord VI 99
- silnik: 3.0
- Kontakt:
Niecodzienne spotkania
Taki mój pomysł na wątek. Pojawił się kilka dni temu, gdy w Poznaniu wjeżdżałem na parking Plazy. Jak zwykle szukając miejsca, więc dotarłem na 3 poziom parkingu i widzę wolne miejsce ... patrzę zaraz obok wolnego stoi auto jak moje tylko srebrne, a po chwili już zupełnie uwierzyć nie mogłem, bo zaraz obok stoi dokładnie taki jak mój.
Tak się zastanawiam czy tych dwóch posiadaczy pięknego accorda umówiło się w plazie, czy to był zupełny zbieg okoliczności... chyba każdy przyzna, że to auto trudno spotkać, ale trzy na raz to juz rzadkość.
Może ktoś będzie miał równie zaskakujące spotkanie.
Oto zdjęcia: Poznań Plaza 11.01.2011
Tak się zastanawiam czy tych dwóch posiadaczy pięknego accorda umówiło się w plazie, czy to był zupełny zbieg okoliczności... chyba każdy przyzna, że to auto trudno spotkać, ale trzy na raz to juz rzadkość.
Może ktoś będzie miał równie zaskakujące spotkanie.
Oto zdjęcia: Poznań Plaza 11.01.2011
- Załączniki
-
- Chickenik2.JPG (62.23 KiB) Przejrzano 36905 razy
-
- Chickenik1.JPG (51.61 KiB) Przejrzano 36905 razy
- logicsys
- Auto: Accord 99 cg2
- silnik: v6
Re: Niecodzienne spotkania
nieswiadomy minispot coupetek
w moim rejonie Polski,taki Spot graniczy z Cudem heheh
- misio40
- Auto: Accord 2002 r.
- silnik: V6 3.0 vtec
Auta na trzecim poziomie, właściciele na trzecim browarku
Ja w niedzielę po raz pierwszy widziałem sedana V6 po lifcie. Prędkość spacerowa, czerwono-wrzosowy metalik, tablice rej. ambasady USA 001.Machnęlismy sobie, gość też był lekko zdziwiony.
Ja w niedzielę po raz pierwszy widziałem sedana V6 po lifcie. Prędkość spacerowa, czerwono-wrzosowy metalik, tablice rej. ambasady USA 001.Machnęlismy sobie, gość też był lekko zdziwiony.
raz honda - zawsze honda
może nie codzienne spotkanie ale kiedyś na bemowie ustrzeliłem białego sedana. Może brudny ale z tymi brązowymi felgami ładnie się prezentował.
HR
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
ja spotkałem jakieś 4 dni temu sedana 3.0 V6 na parkingu TTW OPEX w al. Jerozolimskich, kolor coś takiego jak ma Misiek, w środku jasna skóra, tablice rej. WZY XXXXX, nie zrobiłem foty bo wyszedłem na fajka z roboty bez telefonu, a jak wróciłem za 15 min to go już nie było.
- stars
- Administrator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: J30A1
@chickenik: Rzeczywiscie - prawie jak zobaczyc jednorożca
@figo: biała pikna, miałem białego cifa - kolor ten ma nazwę championship white!
@figo: biała pikna, miałem białego cifa - kolor ten ma nazwę championship white!
- Robertos
- Auto: Coupe F20B7
- silnik: 2.0
To teraz można mówić w skrócie NPJ Niezidentyfikowany Pojazd Jeżdżący , nic tylko brać aparat , wyruszyć w miasto i próbować sfotografować NPJ z obcym na pokładzie bądź sam obiekt bez obcego...
- logicsys
- Auto: Accord 99 cg2
- silnik: v6
hehe ja raz u siebie widzialem "ladna" coupete gdyby wlasciciel nie okleil zje*anym paskiem chromowym w kolo nadwozia ale foty nie zrobilem niestety
- misio40
- Auto: Accord 2002 r.
- silnik: V6 3.0 vtec
he,he wiem, że taki złoty sedan jeździ po Warszawie, bo kiedyś nieżle się tłumaczyłem gdzie ja byłem i z kimPrywo pisze:ja spotkałem jakieś 4 dni temu sedana 3.0 V6 na parkingu TTW OPEX w al. Jerozolimskich, kolor coś takiego jak ma Misiek, w środku jasna skóra
raz honda - zawsze honda