Edi kochana :* Tęsknię, bo auto miało "to coś", nawet "2.0 taczka prelude" miało jakąś duszę w stylistyce itp. A jak Kondziu ostatnio wrzucił filmik jak ciśnie swoim Bahrajn Stylem na Facebooku to aż mnie serce ścisnęło od dźwięku silnika

Lancer jest OK, w środku ma ogrom miejsca, na serio. Wiozłem za sobą osobę która ma 1,90cm (ja mam 2,01cm) i oboje siedzieliśmy wygodnie. Trochę mały bagażnik kosztem miejsca w środku, ale kanapa się składa na płasko i wtedy jest ok. Minus to słabe wygłuszenie z zewnątrz. Drugi minus to to, że nie wziąłem silnika 2.0T 250km z napędem 4x4 w automacie. Poza tym, Kasi się podoba i chyba to najważniejsze. Sam aby się przyzwyczaić i polubić go bardziej to muszę włożyć w niego trochę serca tak jak w CG

A Was opuszczać nie zamierzam - tak jak mówiłem, czekam na zlot i tym razem mam nadzieję, że i Ty się pojawisz!
@mieglo
Cóż.. kiedyś jej tłumaczyłem, że flaszka ważna, ale są też inne priorytety i widać zapamiętała. Cud kobita!

@Bartoch
Tył niestety jest ohydny.. jedynie co mi przychodzi do głowy to założyć mu dolną dokładkę, akcesoryjny dyfuzor. Może to coś poprawi. Tylko na razie czekam, bo drogie to cholerstwo - 1600zł a dostęp tylko ASO.
Jeśli chodzi o Tungsramy (lub GE - ta sama firma), no to w CG4 miałem u siebie Tungsram Megalight, koszt chyba tam z 40-50zł za komplet. Oczywiście nie świecą barwą 6000K, ale w nocy masz dobre i ładne białe światło. W deszczu też były ok. W porównaniu do obecnych OSRAMów to są jak dla mnie identyczne, dlatego do nich wrócę.
ps. jeśli chcesz aby jeszcze mocniej świeciło, to możesz rozważyć opcję włożenia HB3 w miejsce HB4 - zawsze to parę W więcej, a nie powinno niszczyć klosza i odbłyśnika. Wystarczy spiłować trochę oprawkę wtyku w żarówce lub przerobić wtyczkę w aucie. Z tego co pamiętam to chyba KBL miał kiedyś kiedyś w swojej CG tak zrobione i ze zdjęć świeciło to naprawdę zacnie.