Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Accord Coupe V6 - loot
Re: Accord Coupe V6 - loot
Pytam, bo mysle o tych czujnikach ale z czarnymi nie chce jezdzic a ponoc jak sie pomaluje to zakloca sie ich praca (tak tu mowia)
- audiotone
- Auto: CG4
- silnik: F20B5
matysziom pisze:Pytam, bo mysle o tych czujnikach ale z czarnymi nie chce jezdzic a ponoc jak sie pomaluje to zakloca sie ich praca (tak tu mowia)
moim zdaniem dużo zależy od samego czujnika i centralki hmmmm ... ale bełkot.... po prostu już kilka razy się spotkałem że po zamalowaniu czujniki strasznie traciły dystans i błędnie oceniały odległość , ale to były tanie modele , sądzę że jak coś będzie z lepszej półki to może być lepiej hm...
sie nagadałem
- krisss111
- Auto: CG4 2001r
- silnik: f20B7
- Kontakt:
NO mogę napisać, że autko obejrzane, ba nawet się przejechałem to był mój pierwszy raz coupe w automacie
ładniutki egzemplarz, tylko tego babola na zderzaku trzeba zniwelować i będzie cacy.
a co do tego twojego wspomagania, to tak przeleciałem po tym Twoim temacie i muszę stwierdzić, że to może mieć coś wspólnego z oponami, samo, to że kierą się kręci zdecydowanie ciężej niż w mojej, bo twoje kapciuchy są zdecydowanie szersze. podejrzewam, że ma węższej oponie nie były by te "objawy" o których mówiłeś zauważalne.
ładniutki egzemplarz, tylko tego babola na zderzaku trzeba zniwelować i będzie cacy.
a co do tego twojego wspomagania, to tak przeleciałem po tym Twoim temacie i muszę stwierdzić, że to może mieć coś wspólnego z oponami, samo, to że kierą się kręci zdecydowanie ciężej niż w mojej, bo twoje kapciuchy są zdecydowanie szersze. podejrzewam, że ma węższej oponie nie były by te "objawy" o których mówiłeś zauważalne.
nieduże naprawy / wymiana hebli, zawieszenie itp
myślałem, że coś wdepniesz, ale ostrożnie było, przestraszyłeś się chyba moich 14 uwag dot. jazdy tym automatem
babola zlikwiduje jak tylko będę już miał zamknięty temat z ubezpieczycielem, na razie nie mogę zrobić, bo być może będzie sąd, a co mi tam.
co do opon mam 225/45/17, więc chyba tak samo jak Ty?
na koniec startowałem z ATR'em czerwonym (nie pamietam jak się gość nazywa), naprawdę niewiele odstaje moja Coupeta, więc jestem zadowolony
babola zlikwiduje jak tylko będę już miał zamknięty temat z ubezpieczycielem, na razie nie mogę zrobić, bo być może będzie sąd, a co mi tam.
co do opon mam 225/45/17, więc chyba tak samo jak Ty?
na koniec startowałem z ATR'em czerwonym (nie pamietam jak się gość nazywa), naprawdę niewiele odstaje moja Coupeta, więc jestem zadowolony
Accord Coupe CG2 3.0 V6
- krisss111
- Auto: CG4 2001r
- silnik: f20B7
- Kontakt:
ten ATR jak przyjechał to klekotał jak diesel
a ja nie depnąłem, bo tam już trochę świrów było ,jeszcze jakiś by się napatoczył, lepiej nie kusić, poza tym przejechaliśmy się sprawdzić układ kierowniczy.
u siebie mam na przodzie 215. no sam nie wiem, u mnie zdecydowanie lżej się kręci fajerą
a ja nie depnąłem, bo tam już trochę świrów było ,jeszcze jakiś by się napatoczył, lepiej nie kusić, poza tym przejechaliśmy się sprawdzić układ kierowniczy.
u siebie mam na przodzie 215. no sam nie wiem, u mnie zdecydowanie lżej się kręci fajerą
nieduże naprawy / wymiana hebli, zawieszenie itp
no coś jest na rzeczy, stawiam na te gumy drążka reakcyjnego, które do mnie płyną zza oceanu (pojeździłbyś dłużej to byś wiedział o co chodzi) i potem magiel. jak gumy pomogą to magla na razie nie ruszam, bo jest ciężej ale nie ma tragedii.
poza tym chyba jestem przewrażliwiony, ale lubię jak coś działa elegancko.
długo jeszcze na Cargo byliście wczoraj?
poza tym chyba jestem przewrażliwiony, ale lubię jak coś działa elegancko.
długo jeszcze na Cargo byliście wczoraj?
Accord Coupe CG2 3.0 V6
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
zawinęliśmy się z Krisem zaraz po tobie, chyba około 20:15, coś w ten deseń
nie było dzwonów, to nuda stać i się gapić na tych wariatów
Accord Coupe CG2 3.0 V6
- tomiek
- Auto: CG3