Dzień dobry,
Jestem na forum od wczoraj, dlatego proszę o wyrozumiałość.
Wczoraj umieściłem post w dziale Mój Accord i do tej pory nie został opublikowany. Czy to normalna praktyka na tym forum, ze weryfikacja postów trwa tak długo?
Pytanie do administratora
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
Re: Pytanie do administratora
Cześć .Skyyy pisze: Wczoraj umieściłem post w dziale Mój Accord i do tej pory nie został opublikowany. Czy to normalna praktyka na tym forum, ze weryfikacja postów trwa tak długo?
Nie, przeważnie są publikowane szybciej.
Dla wyjaśnienia dodam, że tylko dwa pierwsze posty są zatwierdzane, więc teraz będzie już z górki .
Pytania, posty, tematy jak wyżej proszę zamieszczać w dziale Forum USAccord.pl Sprawy organizacyjne lub Hyde Park.
Mamy jeszcze taki dział viewforum.php?f=31" onclick="window.open(this.href);return false;, trzeba przez niego "przejść", aby dostać się do powiązanych z Forum USAcccord.pl grup na FB.
Pozdrawiam i życzę zadowolenia z korzystania z Forum .
Cześć,
Dzięki za wyjaśnienia i wskazówki.
Mam nadzieję, że mój pierwszy post nie zabrzmiał impertynencko. Cóż, brak cierpliwości to moja jedyna wada
Pozdrowionka
Dzięki za wyjaśnienia i wskazówki.
Mam nadzieję, że mój pierwszy post nie zabrzmiał impertynencko. Cóż, brak cierpliwości to moja jedyna wada
Pozdrowionka
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
Nie zabrzmiał - jest o.k.Skyyy pisze:Mam nadzieję, że mój pierwszy post nie zabrzmiał impertynencko. Cóż, brak cierpliwości to moja jedyna wada
Oczywiście rozumiem doskonale niepokój dotyczący spowolnienia w publikacji .