Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
6 gen
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
- tomson1991
- Auto: CG
- silnik: 3.0
Re: 6 gen
Tak dokladnie
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
Tak się wtrącę.
W tym temacie tj. USAccord ustrzelony to zapodajemy tylko foty z pozostawioną wizytówką.
Taki był zamysł Starsa, a może Prywa , że nie wspomnę iż obiecywał nagrody dla tych co "ustrzelą" największą ilość .
Niestety opis i część zdjęć "się" zresetowała (niektórzy wiedzą, jak się to stało ) , więc zbieramy od nowa ...... ........ fota z wizytówką.
Inne zdjęcia i info o dostrzeżeniu naszych wspaniałych rumaków na ulicach wrzucamy do "niecodziennych spotkań"
Dziękuję za uwagę .
W tym temacie tj. USAccord ustrzelony to zapodajemy tylko foty z pozostawioną wizytówką.
Taki był zamysł Starsa, a może Prywa , że nie wspomnę iż obiecywał nagrody dla tych co "ustrzelą" największą ilość .
Niestety opis i część zdjęć "się" zresetowała (niektórzy wiedzą, jak się to stało ) , więc zbieramy od nowa ...... ........ fota z wizytówką.
Inne zdjęcia i info o dostrzeżeniu naszych wspaniałych rumaków na ulicach wrzucamy do "niecodziennych spotkań"
Dziękuję za uwagę .
- tomson1991
- Auto: CG
- silnik: 3.0
Edi a wizytowki skad mam zalatwic ?
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
http://www.usaccord.pl/viewtopic.php?f=24&t=1257" onclick="window.open(this.href);return false;tomson1991 pisze:Edi a wizytowki skad mam zalatwic ?
Teraz to już tylko stąd .
Mnie przysłał misio40, jak jeszcze był modem i w ogóle jak bywał na forum.
Możesz jeszcze do Starsa na fb uderzyć , bo też rzadko bywa.