Witam, sprzedam a w zasadzie oddam dwa przednie fotele do Accord CG w kolorze ciemnym. Stan jak na zdjęciach, elektryka sprawna, mechanika sprawna jeśli dobrze pamiętam jedna z mat w fotelu kierowcy nie grzeje.
W zamian za fotele oczekuję 50zł więc nie wiele. Jedyny warunek to odbiór osobisty. W ramach wdzięczności za odbiór foteli mogę dać gratis fabryczne radio Clarion w stanie dobrym uszkodzoną fabryczną zmieniarkę i elementy ozdobne tunelu środkowego.
kontakt na PW, lub tel 5o4857o89
Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Fotele do GC przedlift
Fotele do GC przedlift
- Załączniki
-
- 20180327_074136.jpg (125.7 KiB) Przejrzano 2907 razy
-
- 20180327_074124.jpg (81.7 KiB) Przejrzano 2907 razy
-
- 20180327_074118.jpg (76.52 KiB) Przejrzano 2907 razy
Re: Fotele do GC przedlift
Niestety z Włocławka.