Czy kupował ktoś coś kiedyś z rosyjskiej strony internetowej? znalazłem coś do naszych coupe i dostępne jest tylko na rosyjskiej stronie trochę strach tak w ciemno kupować od nich
konkretnie chodzi mi o tą stronę z wyrobami z poliuretanu http://www.polyurethan.ru/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
zakupy poliuretanowe z Rosji
- cisek33
- Auto: Accord Coupe
- silnik: J30A1
zakupy poliuretanowe z Rosji
Ciche auta zabijają dzieci
olej bierze?A co ma kurna dawać?
olej bierze?A co ma kurna dawać?
Re: zakupy poliuretanowe z Rosji
Nie myślałeś o tym żeby zostać pionierem?
Rubel nisko stoi to może tanio byś wyrwał i na PL sprowadzał na handel
Rubel nisko stoi to może tanio byś wyrwał i na PL sprowadzał na handel
- Mlody98
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 3.0
z rosja jest ciezka sprawa bo nie wiadomo czy kurier przezyje
Honda Accord coupe 3.0 V6 USDM ----> Nismo 350Z premium pack
no i temat umarł. Gdyby ktoś organizował grupowca to ja bym się pisał na kpl do mojej CD5