Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
USDM'owski polift CG2 od Młodego ;)
- blackdevil
- Auto: CG4
- silnik: F20B7
Re: USDM'owski polift CG2 od Młodego ;)
teraz to trzeba dokłądnie dobrać cyfrowo dobrym sprzętem a nie tam wróżyć z fusów ;-P
- Mlody98
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 3.0
Zetka jak narazie poskladana "na sztuke" zeby sie czesci nie walaly po garazu, miala isc wczoraj do blacharza ale troche sie przesunelo i chyba jutro pojdzie. Ale na szczescie mimo ze na sztuke pozakladalem czesci to linie w zasadzie wszedzie leca wiec nie ma duzo roboty z frontem
U mnie w okolicy jeszcze nie ma takiej pelnej profi mieszalni lakierow wiec musze sie cieszyc z tego co jest Mieszkam na prowincji i w najblizszych miescinach sa troszke zacofani jeszcze z takimi sprawami przez brak konkurencji.
U mnie w okolicy jeszcze nie ma takiej pelnej profi mieszalni lakierow wiec musze sie cieszyc z tego co jest Mieszkam na prowincji i w najblizszych miescinach sa troszke zacofani jeszcze z takimi sprawami przez brak konkurencji.
Honda Accord coupe 3.0 V6 USDM ----> Nismo 350Z premium pack
- blackdevil
- Auto: CG4
- silnik: F20B7
no u mnie też nie ma ale we Wrocławiu jakieś 50km ode mnie już jest więc wolę jachać tam
- Mlody98
Z wielkim bólem serca... temat do zamknięcia. Auto sprzedane...
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
To teraz czas na 350 -tkę.
ps: Mam nadzieję że kolejny właściciel do nas zawita.
ps: Mam nadzieję że kolejny właściciel do nas zawita.
- Mlody98
Fundusze sie zregenerowaly wiec mozna grzebac 350... moze jakos mi sie uda zdzialac takie cuda aby wizualnie podobala mi sie tak jak acco Kolejnemu wlascicelowi nie przekazywalem info o forum ale z tego co gadal to jakis napaleniec na H bo mowil ze ma ladnie odrobionego cifa IV gen i az sie palil zeby acco wstawic do garazu i grzebac... Wiec mozliwe ze zawita
Dobrze że w dobre ręce poszła
Jak swoją poprzednią sprzedawałem to nowy właściciel mi od razu powiedział że zawias idzie w serie, felgi do żyda i kij wie co tam jeszcze
Jak swoją poprzednią sprzedawałem to nowy właściciel mi od razu powiedział że zawias idzie w serie, felgi do żyda i kij wie co tam jeszcze
Witam
Chciałem się przywitać i przedstawić jako nowy właściciel a w zasadzie chłopak właścicielki accorda z tematu. Modami czy dbaniem o auto będę się zajmował raczej ja wiec jest to uzasadnione
Jak ktoś się martwi że auto wróci do stanu fabrycznefo to uspokajam że tak nie będzie. W zasadzie stylistycznie jest w takim stanie, że nie będziemy wiele robić, jedynie szczegóły typu kolor felg na wiosnę
Postaramy się zadbać troche o detale nadwozia, wnętrza i utrzymać auto conajmniej w takim stanie w jakim jest.
Jakieś mody na pewno przyjdą do głowy i będziemy informowac na bieżąco.
Pozdrawiamy
Rafał i Patrycja
Chciałem się przywitać i przedstawić jako nowy właściciel a w zasadzie chłopak właścicielki accorda z tematu. Modami czy dbaniem o auto będę się zajmował raczej ja wiec jest to uzasadnione
Jak ktoś się martwi że auto wróci do stanu fabrycznefo to uspokajam że tak nie będzie. W zasadzie stylistycznie jest w takim stanie, że nie będziemy wiele robić, jedynie szczegóły typu kolor felg na wiosnę
Postaramy się zadbać troche o detale nadwozia, wnętrza i utrzymać auto conajmniej w takim stanie w jakim jest.
Jakieś mody na pewno przyjdą do głowy i będziemy informowac na bieżąco.
Pozdrawiamy
Rafał i Patrycja
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
To witamy w naszych skromnych progach.
Gratki zakupu.
Gratki zakupu.