Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
witam z wrocka :)
-
- Auto: 6gen
- silnik: J30A1
witam z wrocka :)
Witam serdecznie, mam na imię Adrian , mam 18 lat i mieszkam we Wrocławiu. Latam sobie w chwili obecnej Accord coupe CG2 3.0 V6 z 2000 roku oraz Austin Mini z 1976 roku. Jestem pasjonatem motoryzacji oraz tuningu. Low , wide and fast
Coupe to mój nowy projekt który chciałbym realizować sukcesywnie z wasza pomocą ponieważ nie znam tego auta i jestem dopiero na etapie poznawania. Zajmuję się też polerowaniem lakieru, praniem tapicerki, przygotowywaniem aut do sprzedaży itd
Mam nadzieję że współpraca będzie owocna i przebiegnie w miłej atmosferze pozdrawiam wrocław i nie tylko !
Ps.
Kiedy jakiś spocik forumowy?
Coupe to mój nowy projekt który chciałbym realizować sukcesywnie z wasza pomocą ponieważ nie znam tego auta i jestem dopiero na etapie poznawania. Zajmuję się też polerowaniem lakieru, praniem tapicerki, przygotowywaniem aut do sprzedaży itd
Mam nadzieję że współpraca będzie owocna i przebiegnie w miłej atmosferze pozdrawiam wrocław i nie tylko !
Ps.
Kiedy jakiś spocik forumowy?
- kbl100
- Auto: Accord cg4
- silnik: h22a
Re: witam z wrocka :)
Można byłoby się spotkać we Wro. Kilku chętnych napewno się znajdzieadrianoscyganos pisze: Kiedy jakiś spocik forumowy?
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
Witaj
- audiotone
- Auto: CG4
- silnik: F20B5
Witaj serdecznie
-
Ale mnie milutko powitaliście aż jestem w szoku
Jeśli ktoś jest chętny na Winter Spota do dawajcie znać i wpadajcie do Wrocławia, coś się ciekawego zorganizuje
Jeśli ktoś jest chętny na Winter Spota do dawajcie znać i wpadajcie do Wrocławia, coś się ciekawego zorganizuje
siemano
to w nowym roku we wro. trzeba spota zrobić
to w nowym roku we wro. trzeba spota zrobić
były HONDY/SUBARYNY/LEXUS a jest KIZASHI
-
No to otwieramy temat nowy (tylko gdzie konkretnie ) i zbieramy chętnych i ustalamy szczegóły