Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Graty do Accordów zza wielkiej wody.
-
- Auto: ce9 cg2
- silnik: f22z2 j30a1
Re: Graty do Accordów zza wielkiej wody.
http://www.ebay.com/itm/Fit-08-09-10-Ho ... oD&vxp=mtr" onclick="window.open(this.href);return false;
chociaz przednia, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis !!!!
chociaz przednia, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis !!!!
Były: Accord CC7-> Civic EJ1-> Accord CE9 (w kapitalnym remoncie)-> Accord CG2 -> Accord CD7 -> Accord CS1 -> Accord CD5
Są: Accord CM1, Legend KA8, Accord CS1
Są: Accord CM1, Legend KA8, Accord CS1
Sprawdzę czy jest i dam znać. Bądźcie wyrozumiali ale mam awarie kompa i ciężko ogarnąć wszystko.
- macioo
- Auto: CG4
- silnik: 2.2 DOHC VTEC
Hej, można sobie coś znaleźć na Ebay.com i dorzucić do zamówienia?
Tak, jak ogarniesz kuriera pod wskazany adres w kanadzie i dorzucisz do przesylki to jak najbardziemacioo pisze:Hej, można sobie coś znaleźć na Ebay.com i dorzucić do zamówienia?
-
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0 iES
Ile by wyszło za Obrysówki do cg4 ??
Są dokładki greedy, oem style, wing west.Bojar pisze:A do prelude V jakieś dokladki bądź lotki trafimy?
Jak będziesz zainteresowany to zdjęcia podeśle, bo aktualnie komp w naprawie
No to wyślij na bojar942@gmail.com, jak coś będzie pod moje oko to się dorzucę do zamówienia
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Odnośnie dokładki na którą się wcześniej deklarowałem- byalby możliwość ogarnięcia takiej tylko do przedlifta ?
Niestety, na ten moment tylko oem do qp albo wing west do 4dr. Jutro będę rozmawiał nt. gratów z us to może się coś zmieni ;D
Hej, i wiadomo coś już? Bo prawdopodobnie będę też zainteresowany dokładkami do cg2
Honda Accord Coupe VI CG2 2000r.,Honda Civic V 1.3 1994