Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Civic V gen- problemy i nie tylko
- Trojan
- Loża szyderców
- Auto: S3
- silnik: 1.8T APY
Re: Civic V gen- problemy
Może zacznę od kopułki bo wygląda na mocno styraną ,jak to nie pomoże to poszukam jakiegoś całego aparatu.
Dobre ogłoszenie.
A co o tym oleju na świecach myślicie Jedna na drugim cylindrze mocno uświniona ,na pierwszym sucho ,ciut benzyny , a na 3 i 4 też trochę oleju i zapach benzyny.
Dobre ogłoszenie.
A co o tym oleju na świecach myślicie Jedna na drugim cylindrze mocno uświniona ,na pierwszym sucho ,ciut benzyny , a na 3 i 4 też trochę oleju i zapach benzyny.
- Trojan
- Loża szyderców
Udało się wyrwać kopułkę i palec YEC za 70PLN z IC.
Może w tym tygodniu dojdzie i może wróci gruzek do życia.
Może w tym tygodniu dojdzie i może wróci gruzek do życia.
- kbl100
- Auto: Accord cg4
- silnik: h22a
Nadzieja matką głupich na 99% moduł bedzie do wymiany. Jeżeli się to potwierdzi to kolega ma sam moduł do sprzedania więc jakby co to daj znać
- Trojan
- Loża szyderców
Ok. Dam znać.
Poza tym to Ty o kopułce pisałeś w pierwszej kolejności także spójności w podrzucaniu podpowiedzi proszę.
Poza tym to Ty o kopułce pisałeś w pierwszej kolejności także spójności w podrzucaniu podpowiedzi proszę.
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
no ktoś musi zarobić, kolega ma do sprzedania, i w związku z tym KBL ma browaraTrojan pisze:Ok. Dam znać.
a iskrę sprawdzałeś czy jest ?
- kbl100
Przez tą kopułke spalił się moduł, a wiec rozsądnie będzie ją wymienić aby uniknąć spalenia kolejnego. Nie prawdasz? Więc tak czy siak kopułke należy wymienić. Zawsze jest możliwość że ten 0,01 % będzie dotyczył Ciebie i po wymianie samej kopułki będzie okTrojan pisze:Ok. Dam znać.
- Trojan
- Loża szyderców
Kopułka jest pokruszona w środku,tzn.ten środkowy bolec,kolec i po cichu liczę ,że nie kontaktuje w związku z tym.
Iskry nie sprawdziłem w końcu
kbl ile ten moduł i Twoja prowizja
Iskry nie sprawdziłem w końcu
kbl ile ten moduł i Twoja prowizja
- kbl100
Taki nie kontakt tego bolca skutkuje właśnie spaleniem modułu. Co prawda nie odrazu on sie pali ale z tego co opisujesz to dałeś mu kilka szans Zapytam kolegi i dam znać, gdyby to było moje miałbyś to za piwko więc dajcie sobie spokój z tymi prowizjami
a na modul pierwszy wpadlem ja i aparat zaplonowy