Chyba będzie to cały zespolony - bo w lecąc na czasówce podczas zatrzymania - postoju samochodu np. na światłach - zwalniają jeszcze o pół - żeby na światłach skrzydła nie machały jak szalone... także jest to połączone jeszcze jakoś z czujnikiem prędkości albo innymi, które rozpoznają, że auto jest w ruchu;)
A lampki to wyglądają jak ze wstawkami - ja miałem i w sumie na półce nadal mam podobny patent, zresztą jest sporo firm zajmujących się przerabianiem lamp i własnie tak to realizują...
Pedro pisze:
Wróżka, wiedźmin czy ki ch...
Trafiłeś idealnie, nie mogłem tego irytującego dźwięku zlokalizować,
Haha, rzeczy niemożliwe od zaraz...
Cuda na jutro
A tak poważnie to jak mi coś nie gra jak trzeba to włącza mi się tryb "Shadow of Mordor" i nie ma zmiłuj muszę rozkminić...
No i parę lat się już nasiedziałem w tym aucie i czasem naprawdę proste czynności i chwila skupienia załatwiają takie dziwne i mało spotykane problemy. Auto nieco starsze i jeszcze proste jak budowa cepa - tylko mój chinol immo jak narazie nie może rozkminić i to jest na razie jedyne czego nie ruszyłem
- ale jak bedzie potrzeba to się zakupi odpowiedniejszy sprzęt - a tak to wiele tematów idzie od ręki w garażu.